CaneloniFest 2019

Ja el tenim aquí! Cada any pensem que serà l’últim i quan s’aproxima la data ens animem i acabem liant-nos en fer una edició més!! 

Aquest any a més a més serà una edició molt especial! a part de la nostra escena local, la cúmbia d’en Cumbiaman (ex-frontman de SALVAJE MONTOYA) i l’últim concert dels bruts de Nauuus abans de que el bateria marxi a fer el màfies a Sicília…ens acompanyaran els fantàstics Keloidrop (so dels noranta de Seatle) i PAM!!!! PAM!!! Confirmats els Za! Guanyadors d’un premi ciutat de Barcelona i presents a casi tots els festivals nacionals! Uns putos cracks que si no heu vist mai serà una molt bona oportunitat per fer-ho! 

Aquest any com a novetat allarguem la festa amb el Dj Dani de Hardcore Hits Cancer, que ens farà una sessió canyera per iniciar-ne una altra de “remember” dels seus anys de dj al mitic i desaparegut Barro! Per cert hi haurà la paradeta de l’associació HXC per si voleu col·laborar-hi! 

Estaríem  súper contentes de que un any més ens vingueu a veure  ben tips de canelons a celebrar la gran festa del Caneló, des que el pentagon va confirmar que existien els OVNIS, creiem que aquest any us heu de deixar abduïr pel gran NauCaneló! Com sempre intentem posar preus reduïts (5€) que S’utilitzen  íntegrament per pagar les bandes, recordem que el Caneloni es fa per amor a l’art, la llançadora treballa sense ànim de lucrar-se.

Aquí enllaços dels Abduïts: 

-Cumbiaman (SBD-Cúmbia)

Cumbiaman y su sonido nueva Religión es una one-man-band con: 

Valentino Montoya a la guitarra fuzz, a las voces eco y a la programación de la chicha más tostada.

https://cumbiaman.bandcamp.com/

-Nauuus (SBD-post-punk-HC-emo…vi)

Duo de Sabadell que barregen el metal, el punk, el hardcore i el vi amb la cocacola per fer-nos explotat el cap i amb els troços de cervell jugar a les caniques.

Acaben d’enregistrar el seu primer disc, que esperem veure a la llum pròximament! La pena es que possiblement sigui l’últim bolo del duo, ja que el bateria (aka Pol Torrent) marxa a viure a les terres Sicilianes! 

https://nauuus.bandcamp.com/

-Keloidrop (BCN)

El estilo de KELOIDROP es un claro regreso al Rock Alternativo de los años noventa. Con una personalidad cruda de influencias evidentes del sonido Seattle, creada intencionadamente sin sutilezas.

https://keloidrop.bandcamp.com/

-Za! (Calonge-Terrassa) 

 

Za! és un grup de Barcelona format per Spazzfrica Ehd i Papa Dupau, dos músics i més de dos instruments.  Qui no els conegui que sàpiga que pot tenir la oportunitat de veure un dels millors directes que es poden veure a tot el país!

https://m.facebook.com/putosza/

Deixa’t abduir pel dia de Sant Esteve!
06F846A2-A25C-456A-9001-A98D0430F9DD

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s