Qui som?


 La Llançadora neix amb el noble propòsit de generar una oferta cultural d’activitats tan diverses com música en directe, poesia, dansa, teatre, performance… dins el marc alternatiu de la ciutat de Sabadell. Els integrants d’aquesta associació cultural sense ànim de lucre som persones amb inquietuds diverses que hem cregut necessari agrupar-nos per dur a terme una programació mensual que aculli les millors propostes d’aquesta la nostra ciutat.

Per poder accedir a totes les activitats de La Llançadora és obligatori ser soci/a (quota anual de 5€). 

A les activitats  que s’organitzin a altres espais col·laboradors, seran obertes a tothom. En el cas de que l’activitat sigui de pagament, els socis/es gaudiran d’un preu reduït. 

 

La Llançadora nace con el noble propósito de generar una oferta cultural de actividades tan diversas como música en directo, poesía, danza, teatro, performance…dentro del marco alternativo de la ciudad de Sabadell. Los integrantes de esta asociación cultural sin ánimo de lucro somos personas con inquietudes de distinta índole que han creído necesario agruparse para llevar a cabo una programación mensual que de cabida a las mejores propuestas en esta nuestra ciudad. 

Para acceder a todas las actividades de La Llançadora es obligatorio ser socio/a (cuota anual de 5€).

Las actividades que se organizan en otros espacios colaboradores, serán abiertas a todo el mundo. En el caso de que la actividad sea de pago, los socios/as disfrutarán de un precio reducido. 

qui som llancadora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s